Pijpende vrouw parenclub

root Afspraak applicatie Winschoten

pijpende vrouw parenclub

Ik ging naar hem toe en zonder iets te zeggen deden we weer wat kleren aan en gingen naar huis. Ik wilde van mijn levensdagen geen stap meer zetten in dat sekshol! Hij had een geweldige avond gehad, zei hij. Ik moest niet zo preuts doen, vond hij. En daar bleef het die nacht bij. Hij snurkte als een os en ik, ik lag alleen maar naar het plafond te staren.

En nu, nu zit ik hier mevrouw. Nu weet u wat de aanleiding is. Ik zal niet verder uitweiden maar ik kan wel zeggen dat Harry het licht heeft gezien. Hij heeft opeens allemaal verschillende seksuele contacten. Hij vertelt het mij ook gewoon, alsof hij mij bewust pijn wil doen. Ik kan zo echt niet verder leven: Mijn bio op twitter is aardig volledig: Wat begint dit verhaal grappig, echt hebt even moeten lachen, maar het eindigt zo triest een huwelijk dat stuk gaat voor iets onwaarschijnlijk genant voor een vrouw, niet voor alle vrouwen anders zouden er geen parenclubs bestaan natuurlijk.

Ieder zijn meug zeg ik altijd maar, maar mij zouden ze er met geen duizend paarden naar toe krijgen, het idee alleen al, niet omdat ik me zou schamen voor mezelf maar gewoon ik zou me zo ongemakkelijk voelen.

Sexualiteit is voor mij en ik zeg nogmaals ieder zijn meug , maar voor mij is het iets tussen twee personen. Ach die mevrouw moet zomaar denken , het zou toch één of andere dag verkeerd gelopen hebben zelfs zonder die parenclub, een man die dit aan zijn vrouw serieus vraagt, nou daar heb ik mijn mening over.. Haha Mary, dit is nog eens een ander verhaal! Het zwarte leren broekje en het fleurige setje is geen goede match. Dat blijkt zeker als zowel Harry als Eva bij hun standpunt blijven.

Het is erg en verdrietig om zo uit elkaar te gaan als ze voorheen wel een goed huwelijk hadden. Treurig , paren club partnerruil open relatie moet goed voelen voor beide , respect voor de ander dus, deze relatie is al lang over , snel elk een weg gaan dus. Geen haar op mijn hoofd zou ik denken voor een parenclub kiezen omdat je man dat wil. Als ze er geen zin in heeft moet ze gewoon niet gaan. Die man raakt ze vanzelf kwijt aan een andere vrouw uit dat sexhol.

Trouwens wel vol humor geschreven hoor Mary! Meneer is in de memopauze, wil zijn p. Dit is hetzelfde als een jongere vriendin nemen om nog eens de kik te krijgen. Een relatie moet voor allebei de partners de moeite waard zijn om er elke dag weer iets van te maken. En je moet allebei bereid zijn eens wat andere jus over de aardappels te doen. Maar wel samen en beiden moeten het willen en ook kunnen. Je kunt het ook samen oplossen door openlijk erover te spreken en te zoeken naar wat spanning in je relatie en je seksleven.

Maar een ander dwingen iets te doen dat niet goed voelt is uit den boze. Knap dat je het deelt. Ik hoop nog eens een verhaal van je te lezen hier welke beslissing je genomen hebt en hoe het met je gaat. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Niets van de content mag worden gekopieerd, vermenigvuldigd of anderzijds gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. WordPress- en theme-ondersteuning door Indigo Webstudio. Home » Blog » De parenclub. De parenclub Geplaatst door Mary op 15 juni 8 reacties.

Deel dit bericht op Google Facebook Twitter. Rolande De Bruyn 15 juni WarmHartxx 15 juni Wat grappig dit, ik heb gerinnikt, tot het eind ; Reageer. Theo 15 juni Hiltje 16 juni Robbert 16 juni Treurig , paren club partnerruil open relatie moet goed voelen voor beide , respect voor de ander dus, deze relatie is al lang over , snel elk een weg gaan dus Reageer.

Jeanne 6 april Barbara Kluessjen - Kluijtmans 10 juli Plaats een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Nog steeds doet het pijn 11 juni Het is wel leuk dat je sexy gekleed binnen komt, kun je zo niet ht huis uit vraag dan aan de gastheer en gastvrouw of je je even kunt omkleden. Kun je wel sexy de deur uit kies dan voor een lange jas erover.

Hou hiermee rekening met evt buren die je kunnen zien aankomen, niet iedereen vind het leuk dat de buren doorhebben wat voor een feestje er gegeven wordt.

In het westen is men meer gewend om wat aan die keding te doen. Zie je vaak aparte mooie setjes, in het oosten en noorden van het land heb ik me wel eens overdresst gevoeld. Dit is geen waardeoordeel maar iets wat me opviel en waar je rekening mee kunt houden Neem gerust wat extra setjes mee dan kun je ter plekke besluiten wat je aan doet of dat je wil wisselen van kleding dat is zowel bij club als thuisfeestjes wel handig, ook als iets stuk gaat of vies wordt.

Toevoeging voor de dames door Mayaelf d. Lak, leer, latex, ev. Een corset staat super, maar is ook heel onpraktisch met al die haakjes die je elke keer weer open en dicht moet doen. Bij de dames zie je ook vaak laarzen met high heals of New Rocks. Die laatste staan bij mij heel hoog op het verlanglijstje, omdat ik dansen met high heals nog steeds een crime vind! Ik zelf draag over mijn kleding voor dresscode een lange leren jas, mooi bedekkend, maar tegelijkertijd supersexy!

Verder is het handig om wat make-up spulletjes bij je te hebben én deo, haarlak, borstel, omdat niet in iedere club dit voor het grijpen staat of dat je liever je eigen merk gebruikt.

Chequelist thuisdates of feestjes door Sweatassugar d. Zorg er voor dat ze vanaf de eerste minuut zich op hun gemak voelen en blijven voelen. Wel goed om een onderscheid te maken met een aantal zaken als je een date plant: Vraag een stel even op MSN, camcheck b.

Om helemaal van je zaak te zijn zou je bv ook eerst even vooraf in een kroeg of restaurant kunnen afspreken. Wat wij vaak doen is dat als er onbekenden zijn, ze eerst gewoon lekker voor een dinertje uit te nodigen thuis onder de afspraak met elkaar dat er bv na een uur uitgesproken wordt naar elkaar toe of er wel of geen klik is.

Ervaren swingers kunnen minder ervaren stellen een niet te vergeten avond bezorgen. Door hun ervaring weten ze vaak goed in te schatten welk gevoel er bij de ander leeft. Niet alle ervaren stellen willen daten met beginners, denk daar ook aan! Wappers willen vaak niet met niet wappers afspreken, en omgekeerd.

Je komt toch in een andere belevingswereld die nogal van elkaar kan verschillen. Wij persoonlijk hebben daar altijd minder moeite mee als het om een 1 op 1 date gaat. Met meerdere stellen is onze ervaring dat het beter is dat er geen vermenging plaats vind. Als je meerdere stellen uitnodigt probeer zo goed mogelijk bij jezelf na te gaan of ze wel bij elkaar passen. Laat ze desnoods de mogelijkheid om even met elkaar in contact te treden. Andere zaken waar aan te denken: Algemeen Matrasjes wel of niet al klaar leggen , matrasbeschermers Voldoende handdoeken Muziek Rookt de ander wel of niet Tandenborstels, mondwater, zeep, tandpasta, condooms Lekkere sfeer in huis maken, thuisdates spelen bijna altijd in de huiskamer af Speeltjes, cleaner, massageolie, makkelijk zittende lingerie Vers fruit Buitendeuren afgesloten, met sleutel in het slot IJsjes, snoep, water, red bull, bubbels Laat gasten zien waar alles staat en is, fruit, drinken, wc, douche etc.

Biedt gasten een douche mogelijkheid WAP feestje Bananen in huis Dextro in huis Pen en papier klaar leggen om op te schrijven wanneer wat gebruikt wordt Elkaar extra in de gaten houden als de ruimte verlaten wordt, bij bv WC bezoek of een douche nooit op slot draaien! Let een beetje op elkaar Heb respect voor de grenzen die anderen aangeven qua gebruik. Het is niet leuk dat de ene de hel avond naar het witsel van het plafond ligt te kijken en de ander nog lekker fris er bij zit. Slaapmogelijkheid aanbieden, beter uitgeslapen en nuchter weer naar huis dan nooit thuis aan komen Donts op thuisdates Kinderen in huis Huisdieren op de plek waar de date plaats vindt Iemand buiten zetten die gebruikt heeft, al bevalt een stel niet die bv gebruikt hebben laat ze niet naar huis rijden, maar biedt ze in ieder geval een plek aan om te slapen.

Als je fotos maakt, vraag het altijd Uitwisselen of publiceer nooit fotos zonder toestemming Geef nooit telefoonnummers of E mail adressen van anderen aan anderen, vraag het eerst! Ervaringen in Fata Morgana door Mayaelf In het afgelopen jaar zijn wij een aantal keer in Fata Morgana geweest, voor het eerst in april.

Je komt binnen in een grote hal, waar een deur naar de club is. Meestal staat die deur open, heel af en toe moet je aanbellen. Kees, de eigenaar staat bij de deur, is kort van stof, maar zeker niet onaardig. Soms betaal je bij hem, soms bij Els. Na de kassa kan je rechtdoor lopen naar kleedkamer 2, kleedkamer 1 is rechtsaf.

Daar zijn ook een dames- en herentoilet te vinden. De beide kleedkamers zijn ruim, hebben een klein zitje én een spiegel met haarlak e. Rechtdoor vanuit kleedkamer 1 loop je richting de club. Naar rechts kom je uit bij wat op diverse wijze ingerichte relaxruimtes én de trap naar boven waar ook diverse relaxruimtes en de darkroom te vinden zijn.

Links ga je naar het natte gedeelte. De laatste keer dat we er waren, was er ook een doorgang naar de dansvloer gemaakt, voor dit verhaal volg ik voor mij de wat bekendere weg. In de natte ruimte bevindt zich een sauna, groot! Om het bubblebad zijn zitjes met banken.

Loop je door, kom je bij de zelfbedieningsbar terecht met heel veel keuze en snoepjes, e. Links is de smokerslounge, een grote ruimte met nisjes met banken, een open haard, en 2 heerlijke speelbedden. In de zomer kan je van daaruit doorlopen naar de tuin, met een terrras gedeeltelijk overdekt , een zonneweide, diverse ligbedden en een zwembad. Heerlijk om daar zomers op zondagmiddag lekker naakt te zonnen, te vrijen, af te koelen in het zwembad, te kletsen met bekenden en bekijken en bekeken worden.

Rechtdoor vanaf de bar, kom je bij de dansvloer én bij de andere bar, waar je drankjes kan krijgen die bij de zelfbediening niet is zoals prosecco. Achter de bar is het restaurant, met diverse salade's, vlees om zelf te bakken, soep, noem het maar op. Voor ieder is er wel wat lekkers te vinden.

Tussen bar en restaurant is er nog een trap naar boven. Boven bevindt zich rechts nog meer toiletten, links kom je op een brug boven de dansvloer met zitjes en nog een heerlijk speelbed, zeg maar gerust mijn favoriete plek. Heerlijk om daar te vrijen, terwijl mensen langslopen en kijken. Qua mensen die daar komen, zijn heel gevarieerd.

Van dun tot gezet én alles daartussen. Qua kleding veel rokken en New Rocks, maar voor mannen ook heel boxers. Vrouwen zie je in kinky, maar ook wat gewonere lingerie of sexy jurkjes. Het is een relaxte club, waar je makkelijk contact maakt. Niet opdringerig, maar alles op een relaxte en gemoedelijke manier. En wil je alleen gelaten worden, dan wordt je alleen gelaten. Daarnaast is er ook ruimte voor puur een gezellig gesprek, zonder dat je meteen het gevoel krijgt dat je 'iets' moet gaan doen, als je dat niet wil.

Zeker de 1e keer vond ik dat wel prettig, eerst rustig onder de indruk zijn van de omgeving én van elkaar genieten. Fata Morgana door Sweatassugar d. Sowieso zijn we het afgelopen jaar veel minder in clubs gekomen omdat het meer naar de thuis feestjes is verschoven. Al bij al zijn we er denk ik een kleine dertig a veertig keer geweest. In de fata komt een heel gemengd publiek van Mercedes CLK rijders tot bedrijfsbusjes. Wij persoonlijk vinden dat juist de charme van de Fata.

Mannen alleen zie je er niet, publiek tussen de 30 en 50 jaar. We hebben het publiek in de fata altijd ervaren als zeer open en toegankelijk. Je maakt er snel een praatje er wordt veel gedanst veel partypubliek en er is minder actie. Wat in de fata een absoluut pluspunt is, is het afgescheiden dansgedeelte van de rest van de club. Daarnaast is er een enorm groot lounge rokers gedeelte, wat enigszins huiskamerachtig aan doet.

Je mag er zelf drank halen en hoeft daardoor dus bijna nooit te wachten, ook meteen een leuke mogelijkheid om een babbeltje met anderen te maken. Het clubbeleid is er streng, je moet geen dingen uithalen die tegen het clubbeleid in gaan anders kom je er nooit meer in. De club is een kruip door loop door van allerlei ruimtes en gangetjes, vooral in het begin is het wat moeilijk oriënteren.

Overwegend wordt er trance en dance gedraaid zaterdagen. De vrijdagen en zondagen schijnen minder te zijn zelf nooit geweest , maar dat is in meer clubs zo.

De actie in de club blijft beperkt, veel fata publiek gaat na clubbezoek afteren en vindt de actie op afters plaats. De fata staat er om bekent dat er gebruikt wordt, alhoewel wij slechts zelden gezien hebben dat dit tot escalaties leidde. Door het strenge beleid betekend dat ook directe verwijdering uit de club en je komt er echt nooit meer in.

Voor met name stellen die voor het eerst een keer naar een club willen gaan is dit een hele goede club om te gaan. Met name ook omdat de actie niet centraal staat en het meer een club is waar je ook gewoon heel goed op stap kunt gaan. Op stap gaan met een mogelijkheid tot een beetje meer. Dolce Vita door Sweatassugar d. De Dolce vita ligt tussen Herten en Linne in Omg. Kan zeker bestempeld worden als 1 van de mooiste samen met de Fun.

Je hoeft geen lid te zijn en bij binnenkomst betaal je contant, pinnen is niet mogelijk. Je hoeft de sleutel voor de locker niet de hele avond op zak te houden, je geeft hem gewoon weer terug als je je ding gedaan hebt. Roken mag er in 1 bepaald gedeelte, drank moet besteld worden aan de bar.

Het personeel wat er werkt is super, heel erg vriendelijk en de eigenaar Johan zal er alles aan doen om je op je gemak te laten voelen. Vooral op de eerste zaterdag van de maand is er veel jong publiek. Pedro draait dan en dat trekt toch veel jongere partygangers aan uit heel het land. Qua drukte kan het in de Dolce enorm verschillen, de ene keer zijn er maar koppels de andere keer meer als Publiek ligt tussen doeners en party in. Wel erg relaxed allemaal ondanks de grote verschillen qua leeftijd.

Ook hier zie je in tegenstelling tot de fata niet veel kliekjes, het publiek wisselt enorm. Qua achtergrond van het publiek eigenlijk hetzelfde als in de fata. Van BMW tot Ford tot schildersbus. Wel is er in de regel minder partypubliek, leren roken en New Rocks zie je er minder.

De club kent twee gedeeltes waar je kunt terugtrekken. Op de begane vloer achter de lockers, Drie pretbedden en een bubbelbad 10 persoons max. Beneden tref je heel veel ruimtes aan, SM, Dark room, inpandig zwembad, grote lounge ruimte. De tuin bij de dolce is fenomenaal. Zwembad buiten, veel zithoekjes, groot gazon. Het dans gedeelte is helaas erg beperkt, grote bar en restaurant wij eten daar nooit, dus kunnen er geen oordeel over geven.

Nadeel van de Dolce is dat je nooit zeker weet of het er druk is. Gebruik is matig, je ziet er nooit echt excessen. Slechte ventilatie in het dans gedeelte waardoor het er snel veel te warm is. Voordeel van de Dolce, een redelijke prijs All inn , breed publiek, voor elk wat wils dus, zeer gastvrij Limburgse gastvrijheid.

Daarnaast is de tuin echt helemaal geweldig. Op zaterdag is er een dresscode, maar die wordt flexibel gehanteerd, je hoort dus niet een soort van toeter of zo, om de schaapjes het lockerhok in te geleiden. Ondanks het feit dat het vrij dicht bij Duitsland ligt zie je maar weinig Duitsers, Belgen des te meer. Ervaring Party Players augustus door Mayaelf beetje bijgewerkt n. Wij zijn vaste Fata-gangers en natuurlijk is het dan logisch dat je daarmee gaat vergelijken. Van buiten vraag je jezelf af waar je bent beland, op een soort van sportpark, staat een houten gebouw wat van buiten erg klein oogt.

Maar goed, toch maar aanbellen, daar op een zeer vriendelijke wijze ontvangen en een kleine rondleiding gehad. Na het omkleden eerst maar een drankje gaan doen aan de bar en in de rokersruimte een sigaretje gaan roken. Daar al leuk in gesprek geraakt. Het bleef bij die bar wat rustig, voor ons reden om eens verder te kijken wat de club te bieden had. We hadden gehoord dat DJ Pedro zou draaien, bij de bar was dat niet, dus moest er toch een andere plek zijn?

Bij het verder verkennen van de club kwamen we ineens de disco tegen. En daar waren de meeste mensen te vinden. Erg leuke contacten daar opgedaan, waardoor de avond alleen maar gezelliger werd. Het doolhofachtige gangenstelsel went snel. Toiletten erg weinig voor de grootte van de club, wel netjes, maar één van de damestoiletten had een lekkage en er waren geen papieren handdoekjes o. Verder waren alle zeepdispensers leeg.

Dit is bij de latere bezoeken volledig goedgekomen. De lekkage was verholpen, er hingen handdoeken en de zeepdispensers waren nu wel goed gevuld. Handdoeken lagen in de kamers, voor de hoeveelheid mensen voldoende, maar het zou prettig zijn als er een centrale locatie is waar je handdoeken kan pakken. Inmiddels er achtergekomen dat bij de douches bij het natte gedeelte meer dan voldoende handdoeken aanwezig zijn! Condooms en tissues in de kamers voldoende aanwezig, voldoende afwisseling qua soort ruimtes.

Bij de spiegels geen persoonlijke verzorgingsproducten, zoals deo en haarlak, wat bij Fata wel het geval is. Inmiddels daar wel even gekeken, nog steeds niet gegeten. Ziet er gezellig uit met leuke tafeltjes en stoeltjes. We misten wel de nodige snackjes en zoetigheden bij bar e. Keuze in drank was beperkt, geen prosecco en beperkte keuze aan gedistilleerd. Bediening en het schoonhouden zou beter kunnen.

Overvolle asbakken, volle tafeltjes met lege glazen, wat bij Fata bijna ongemerkt wordt bijgehouden. Ook dit is nu beter dan toen. Het personeel houdt het nu een stuk beter in de gaten en halen nu zeer regelmatig glazen weg. Buiten ziet er mooi uit, wel jammer dat er bij mooi weer geen zwembad is. In de club worden behalve paren ook alleengaande mannen en vrouwen toegelaten, daar niet echt veel last van gehad.

Als laatste, rookruimtes erg klein en benauwd, maar wel op handige locaties. Inmiddels wordt er in de buurt van de open haard toegestaan, wat de sfeer zeer ten goede is gekomen!

De meerprijs van Fata vinden wij het wel waard, gezien de extra's die Fata t. Als er party's zijn, zoals bi-sexual is de prijs hoger, tussen de 55 en de 60 euro per stel. Vanaf januari is Kinky Paradise, dan bedraagt de toegangsprijs 35 euro per persoon. Club verdient het om meer bezoekers te krijgen, maar mag op het gebied van hygiene zeker nog verbeteren. Inmiddels hebben ze daar zeker verbetering in gebracht! De keren dat wij erna zijn geweest, was het absoluut drukker, maar dat was wel tijdens party's.

De laatste keer dat ik in Party Players was, was tijdens de 1e verjaardag van Bi-sexual, in juni Deze feesten worden niet meer in Party Players gegeven, maar vanaf juni in The Villa, alwaar op 23 juni de 2e verjaardag gevierd zal gaan worden.

Ervaring Amouret'te, bezocht op woensdag 18 augustus door Mayaelf Bij aankomst rond kwart voor negen was het op de parkeerplaats al gigadruk, hierdoor toch wat met licht knikkende knieën naar binnengegaan. Ontvangst binnen was leuk en hartelijk, er werd meteen aangeboden om mee te lopen om de kleedkamer te wijzen, helemaal goed.

Kleedkamer was erg klein, lockers belachelijk klein was ik blij dat ik deze keer maar 2 verschillende setjes had meegenomen en geen make-up e. Dat zou er echt niet ingepast hebben. Omgekleed, met een lichte twijfel over wat aan te doen, we vroegen of het dragen van leer gebruikelijk was. Wij ons omgekleed, ik op de plateaupalen pff, lastig met die trap en vriendje op zijn gepersonaliseerde kistjes. Stond gaaf, heel gaaf. Eerst naar de bar, daar meteen aandacht van een aantal mannen, als ik had gewild had ik er meteen een stuk of 5 mee kunnen nemen.

Maar, dat wilde ik niet, dus lekker met vriend aan de bar drankje doen. Daarna naar de kelder, sigaretje roken. En dat was meteen groot minpunt nummer 1. De rookruimte is vreselijk ongezellig. Niet leuk, niet gezellig. Naar boven getogen om te kijken hoe de speelruimtes waren, die waren bom en bomvol, er kon werkelijk niemand meer bij met behoorlijk wat mannen die meekeken.

Of het toeval was of niet, we hadden continue een vent achter ons aanlopen, die liep mee naar de 1e, en vervolgens ook naar de zolder en weer terug naar de 1e. Dit voelde niet fijn. Als we iemand zouden willen uitnodigen om mee te doen waar dus niet de gelegenheid toe was, omdat alle ruimtes meer dan bezet waren , doen wij die uitnodiging wel, na even nader te hebben kennisgemaakt.

De sfeer was er aardig, maar niet opperbest. De 'loslopende' mannen hebben erg de neiging om aan je te zitten, aandacht te trekken. Rond 11 uur hadden we het eigenlijk wel gezien. Aandacht hadden we genoeg, maar beiden vonden het maar zo zo. De natte ruimtes hebben we niet eens met een bezoek vereerd, we voelden ons daar niet prettig en kwamen niet echt in de mood, zelfs niet met behulp van Tenzij je natuurlijk van die drukte houdt, en graag aandacht van al die mannen wil, dan moet je er zeker heengaan.

Later nog op een donderdagavond gegaan. Toen was het juist extreem rustig met ongeveer 5 stellen en max. Ook niet geweldig, dus. We waren er iets later dan gepland - rond kwart voor tien. Toen we de entree wilden gaan pinnen, keek de dame bij de kassa daar een beetje raar van op en zei dat de meeste mensen cash betaalden.

Eenmaal binnen, zagen we dat de dansvloer en de café ruimte eromheen al gezellig druk waren. De ruimte beneden, met de dansvloer, het eetgedeelte en de café ruimte om de dansvloer, zag er in ieder geval wel leuk uit. We liepen de trap op om boven te gaan kijken. Verder kon je op de bovenste verdieping nog naar een gangenstelseltje met verschillende kleine ruimtes met kijkgaatjes enzo, terwijl aan de andere kant in allerlei kleine kamertjes de walletjes een beetje waren nagebouwd.

En helemaal bovenin de nok van het dak was de orgie-ruimte. Nadat we een paar drankjes hadden besteld, gingen we zitten aan de rand van de dansvloer. We raakten in gesprek met een wat ouder stel, die vertelden dat het deze vrijdag niet zo heel druk was. Na een tijd gekletst te hebben, werd het al snel half elf en toen werd de plaat opgestart die iedereen erop wees dat er moest worden omgekleed in lingerie.

Daar had je een half uurtje voor. Toen zijn we maar een beetje gaan lopen, eerst in de richting van de tantra ruimte. Daar waren al een paar stelletjes best heftig bezig. Mijn vriendinnetje voelde zich een beetje teveel een soort van voyeur daar en wilde niet langer kijken.

Uiteindelijk bleek dat ze die avond toch niet zo heel erg opgewonden werd van andere seksende mensen en was het een beetje lastig om onze draai te vinden. Tussendoor hebben we ook nog in de verschillende andere ruimtes boven gekeken, maar doordat dit allemaal van die kleine poppenhuis-ruimtes waren, had je weinig overzicht en was er weinig mogelijkheid om een beetje relaxed te beginnen.

In de meeste kleine ruimtes lagen namelijk binnen de kortste keren al één of meerdere koppels en je moest daar noodgedwongen redelijk dicht bij in de buurt gaan liggen, als er überhaupt al plek was. Aan de ene kant misschien handig om evt. Dingen die ons verder nog opvielen: Dit was eigenlijk best wel slechte porno die niet echt opwindend was.

In de parenclub in Berlijn waar we al waren geweest, was er boven de hele dansvloer een groot scherm met porno, maar deze werkte op de één of andere manier wél erotiserend…. Al met al vonden we vooral de beneden verdieping en de tantra ruimte er mooi uitzien, maar de rest van de kamertjes en het gangenstelsel vonden we een beetje rommelig.

We gaan misschien nog wel een keer naar de Fun, maar dan misschien liever in de zomer een keer op een zondagmiddag of naar een speciaal thema. Al met al hebben we nu meer zin gekregen om bijvoorbeeld eens naar de Fata of de Mystique te gaan.

Hopelijk is alles daar wat ruimer en ruimtelijker opgezet. Als we terugkijken op de parenclub in Berlijn Insomnia waar we geweest waren voor slechts 15 euro entree exclusief drankjes , dan hebben we in Berlijn eigenlijk meer lol en interactie gehad dan in de Fun.

Handig om te weten, de vrijdagavond thema-avonden door Farfalle op 1e Gigolo 2e Beetje Bi, mag er een vrouw gratis mee 3e Trio, mag er een man mee 4e S expert. Ervaring Monique door Elfri geplaatst op hoi iedereen, Ik had beloofd onze allereerste ervaring van een parenclub hier neer te zetten, hierbij wat wij ervan vonden.

Wij zijn naar de parenavond van Monique gegaan, waar we rond Expres een beetje vroeg want we wilden een uitgebreide rondleiding. Bij het parkeren viel het me meteen al op dat er zo veel auto's al stonden, dat had ik niet verwacht!! We hebben een zeer zorgvuldige en goede rondleiding gehad, voor een fist timer is dat absoluut belangrijk!! Ik vond het er erg schoon, hygienisch, gemoeddelijk en vriendelijk. De inrichting was absoluut onze smaak niet de combi van oud-rood met groene bloemetjespatronen heeft niet onze voorkeur, we houden van wit en strak maar vonden het niet storend verder.

Iedere club zo zijn eigen unieke aankleding hebben tenslotte. We zijn na de rondleiding aan de bar gaan zitten, waar het me opviel dat veel mensen wel samen aan het kletsen waren, maar het grote gros eigenlijk alleen met de partner praatte waar ze mee gekomen waren. Na enig geschuivel op de kruk maakte mijn 'buurman' uiteindelijk contact met ons. Komisch en eerlijk maar het wondt niet erg op zal ik maar zeggen. Hutje mutje, maar niet irriterend. Er werd ons uitgelegd door mijn vriendelijke buurman dat na de stripact al de eerste activiteit verwacht mocht worden.

De stripact die daarop aansluitend begon was niet verkeerd en hoopvol bedoeld misschien? Deze sauna vonden we erg benauwd, het was ook een klein hokje en er gingen met ons nog 2 stellen naar binnen. Aangezien ik de sauna een opwindende warmte vind geven, werd het te krap om ook echt te schmusen knuffelen zonder gemeenschap dus.

We gingen na 5 minuten maar naar de stoomkabine. Deze heeft echter kuipstoeltjes waardoor je niet bij je liefje kan zitten en echt knuffen was hier ook niet echt mogelijk, dan dus maar weer douchen. Helaas waren deze wel aan de koude kant maar het friste lekker op. Ik had een korset met een rits aan de zijkant aangetrokken en die was heel makkelijk aan en uit te trekken, daar had ik goed aan gedaan.

Maar later bleek jullie tips om een extra setje mee te nemen goud waard, want die beruchte rits begaf het na een wilde uitkleedpartij Ja lach maar hahaha deden wij ook. Onze indruk van de kamers was heel erg goed!! IK als enige van ons twee moest echt even wennen aan al die neukende, likkende, pijpende en voelende mensen om me heen.. Ik was niet geshockeerd, meer wat overdondert. We hebben wel wat kamers uitgeprobeert, naar goede ervaring mag ik zeggen, je wordt erg met rust gelaten en hoewel we graag wilden kletsen, wilden we niet ketsen zeg maar hahaha.

Daarmee kom ik wel bij ons volgende puntje; we vonden de leeftijd van de bezoekers wat aan de hoge kant. Ja, we waren gewaarschuwd en ja we hadden dit echt van te voren bedacht. Maar de mensen die wél van onze leeftijd waren, leken allemaal op 'vriendenbezoek' te zijn.

De mensen waar wij mee hebben zitten kletsen waren net 50 en stonden veel meer open voor mensen van alle leeftijden en formaten. Er is flink naar ons gekeken, er is met name met mijn vriend veel oogcontact gemaakt, mijn persoonlijke mening is dat ik vond dat mijn blik werd vermeden.

Ik werd aangekeken, ik kijk terug en de blik wordt neergeslagen. Waren de mensen nu verlegen of moet ik me zorgen gaan maken over mezelf. Ach, mij zal het verder niet echt boeien maar opvallend vond ik het wel. Niet met ons in ieder geval. Wederom is daar ook weer zeer veel naar ons gekeken. Het eten vonden we uitstekend. Het is niet helemaal mijn smaak maar ik vond het er erg goed uitzien en ook prima smaken. Er werd ook tot vrij laat nog gegeten konden wij concluderen. Ook de champagne, waar ik echt geen verwachtingen van had, was prima!!

Wij gaan eerst in maart eens de mega erotika beurs in antwerpen bekijken en zijn nog in overleg waar ons volgende parenclub bezoek naartoe gaat. We zijn mede door een hele goede ervaring bij Monique wel verkocht en vinden het een perfect avondje stappen. Dat werd Temptation in Beek en Donk. We gingen op een zondag omdat het nogal een eindje rijden is, zijn we dan ook weer tijdig thuis.

Het zag er op de site heel goed uit. Het is meer een kroeg met een vaste kern van klanten uit de buurt. Overdreven luid praten, lachen en drinken.

Absoluut niet de sfeer zoals je gewend bent in een club. De hele club was met airco, stond er op de site.

Dat klopt, en het was er ontzettend koud. Daarbij op de vloer, jawel, plavuizen. Mooi om te zien hoor, maar brrrrrr Dus op blote voeten moet je hier niet proberen. Behalve wij waren er ongeveer 10 paren waarvan de meeste als groep bij elkaar hoorden.

Eén stel kwam uit Belgie en was ook voor de eerste keer in deze club. Ook zij vonden er helemaal niets aan. Het was eigenlijk gewoon ongezellig met paren en alleenstaanden uit de buurt die praten op de manier van: In de erotische kamers hebben we niet gelegen.

We hebben een hapje gegeten en zijn om ca. Waren we nog bijtijds thuis om daar spetterende sex met elkaar te hebben. Helaas was Temptation een teleurstellende ervaring. De volgende keer maar weer naar een grote club. Toevoeging van Doddie dezelfde datum Zo ken ik weer een groep mensen van een ander forum die dus laaiend enthousiast zijn over temtation, het moet maar net je sfeer wel zijn.

Ik hoorde over gemoedelijkheid en erg goed eten en ja als je dan van een sfeertje houd in de zin van "hee ouwe! Hee kale" kan je er best een super club aan hebben. Verderop in deeltje 11 door Metoobe op Hele mooie maar ook hele kleine parenclub, geheel in Romeinse stijl. Keurig verzorgd en schoon, overal handdoeken in de kamers 3 stuks met kunstleren "bedden".

Aardig ontvangen en aan de bar ook vriendelijk personeel. Het eten was vers en smaakte prima, geen culinaire hoogstandjes, veel salades, rauwkost, verschillende soorten warm vlees, soep en stokbrood. De massage door de masseur was super!!! Hij vraagt ook netjes of je problemen hebt met het aanraken van bepaalde zones. Zijn tafel staat echter in de SM ruimte is kamer 4 waar gelukkig tijdens mijn massage geen gebruik van gemaakt werd. Kan me voorstellen dat dat anders storend voor beide is.

Van de kleine dansvloer werd weinig gebruik gemaakt. De bar en de dansvloer liggen heel dicht bij elkaar waardoor de muziek voor de bar te hard stond, maar om lekker te dansen te zacht. De lounge ruimte is in een mooie hoek en lekker ruim. Een paar prima douches met ook weer voldoende handdoeken en lichaamsverzorgende produkten. Wat ik jammer vond is dat bij de kamers geen wc was dus als je als vrouw ff naar de toilet wilde moest je je weer 'aankleden' om naar de wc naast de dansvloer te gaan.

De gasten waren in de leeftijd van 25 tot 60 jaar. Er heerst aan de bar een heel gemoedelijke sfeer stamkroeg. Nou was een simpel nee dankje of hand weg halen voldoende, maar sommige bleven wel erg dichtbij kijken. Heb zelfs moeten vragen om iets meer ruimte. Als je met meerdere stellen, je date of partner gaat kan je hier een leuke avond hebben, mits je je niet aan de mannen alleen stoort.

Parenclub Sin City , geschreven door een lief swingvriendinnetje van mij Geplaatst op door Mayaelf Een nieuwe swingersclub in IJmuiden.. Eindelijk weer eens een club waar wij swingers aan toe zijn. Een club waar je als je binnenkomt je gelijk welkom voelt.

Waar ze het thuisgevoel gecreëerd hebben, de warmte, knus, luxe…gewoon heerlijk!! Het pand bestaat uit drie verdiepingen.. En wow wat ziet het er allemaal luxe en prachtig uit. Op de begane grond heb je lockers waar je, je spullen netjes kan opbergen.. Een enorm groot orgiematras met spiegels..

Op de 1e verdieping waan je, je in een warme ambiance met prachtige kamasutra schilderingen op de muur. Een gezellige warme bar, een openhaard met heerlijke banken erom heen.. En echt iets zo onwijs mooi…. Ze noemen het de V. Op de 2e verdieping heb je meerdere prachtige kamers.. P room met whirlpool en net weer wat anders ingericht.. Geen enkele kamer is het zelfde en het ziet er allemaal zo mooi, schoon en goed verzorgd uit. Ze zijn eind oktober open gegaan..

Ook heerlijke feesten gaan ze er organiseren.. Kan iedereen zeker aanraden om eens een kijkje te gaan nemen en het te ervaren. Ze berekenen een all inclusief prijs.

Drank, lekkere hapjes, ijsjes en alles wat de club te bieden heeft zit daarbij in begrepen. Toevallig dat ik het samen met m'n SDC vriendje al gepland had voor gisteravond. Dat vonden wij wat vroeg, en kwamen er rond half 10 aan. Ergens in de haven van Ijmuiden, op een afgelegen plek ligt hier een voormalige "Hoerentent". Maar is het nu zeker niet meer Bij binnenkomst werden we direkt heel vriendelijk en open ontvangen. Het was al een en al gezelligheid van de bezoekers onder elkaar.

Sleutel voor locker gekregen en direkt in Lingerie omgekleed. Eerst een hele enthousiaste rondleiding. Kort gezegd, een prachtige nette parenclub is het geworden. Met sfeer ingericht, en heel netjes en verzorgd. Overal handdoeken, condooms enz. Toen we daarna op de 1e etage aan de bar kwamen en een drankje bestelden direkt aan de praat met andere bezoekers.

Heel open, meteen aan elkaar voorstellen enz Daarna heerlijk gedanst, geteast en dies meer op de dansvloer En dan wordt het wel eens tijd om een plekje te zoeken. Aangezien het een avond met SDC members was besloten en het bezoekers aantal op ongeveer 30, 35 stellen lag, wil ik hier niet mijn avond beschrijven.

Maar top was ie. Zeker ook omdat het allemaal doeners waren. De sfeer was super, naast seks ook véél humor Het voelde als een "warm bad". Uiteindelijk rond 3 uur nog in het bubbelbad gaan zitten, met een stel, en later nog een stel werd wat krap en op het grote bed in de V. Om 4 uur was het sluitingstijd, maar wij mochten nog even nakletsen Was heel gezellig Heb ook een minpuntje Er is op de 3e etage 1 douche, en dat mogen er wel meer zijn.. Ga er graag nog een keer terug op een avond, open voor alle clubbezoekers..

Ervaring Mystiqu e, geplaatst door Blinkie op Zoals beloofd hierbij het berichtje betreffende de ervaringen bij mijn eerste parenclub bezoek. Het was echt super en ik ben er nog helemaal vol van. Ik denk dat het daarom wel een beetje veel tekst geworden is. Ik hoop dat jullie je er door kunnen worstelen. Mijn keuze is gevallen op Mystique. Omdat die voor iedereen, op doordeweekse dagen, toegankelijk is. Tevens veel faciliteiten waardoor ik ook een leuke avond kan hebben als het me allemaal, qua mannen, tegen gaat vallen.

Vanuit mijn kleine appartementje ging ik met mijn ouwe trouwe auto richting Mystique. De club ligt knap afgelegen. Best nog even lastig te vinden. Ik kwam daar om vijf uur aan. En ooohhhh, wat was ik zenuwachtig. Ik durfde haast niet mijn auto uit om naar binnen te gaan. Maar ik ben niet het type dat nu opgeeft en teruggaat. Dus ik mijn auto uit. Weekend tas mee waarin mijn spulletjes zaten.

Ik liep maar achter een stelletje aan. Bij de deur werden we gelijk binnen gelaten. Wat was het donker als je zo uit het daglicht binnen komt. Bij de balie naam genoemd en betaald.

Vervolgens kreeg ik een sleutel en werd er met een soort stift met onzichtbare inkt het nummer op je hand geschreven. De slanke spitse dame van de receptie zei tegen mij dat er overal condooms en handdoeken aanwezig zijn. Indien de condooms toch op zijn dan zijn die bij de receptie altijd volop aanwezig.

Bij de lockers omkleden en make-up bijwerken. Ik deed mijn jas, spijkerbroek en shirt uit en ging mij omkleden in het mooie jurkje wat ik vorige week hiervoor speciaal gekocht had. Waar Marlies Dekker groot mee geworden is. Mooie schoentjes aan en op naar de bar. Daar aangekomen gaf ik mijn sleutel af. Ging op een kruk zitten en bestelde een witte wijn. Ik deed heel stoer, maar voelde mijn hart in mijn keel slaan. Durfde niemand aan te kijken en keek een beetje in het rond. Na een tijdje zakte gelukkig de ergste spanning.

Er zaten wat paren en mannen aan de bar. Sommige praten met elkaar en een aantal mannen keken rustig rond. Viel mij op dat de meeste mannen die er alleen waren al reeds hun ondergoed aan hadden. Maar dan wel mooi ondergoed gelukkig. De stakke slips en boxershorts waren in de meerderheid hi, hi. Ik had wel in de gaten dat ik als jonge single vrouw flink bekijks had.

Steeds keken de mannen die aan de bar zaten mijn kant uit. Na mijn wijntje besloot ik om de club te gaan verkennen. Bij het doorlopen en bezichtigen van alle kamers viel het me op dat 2 mannen mij op een afstandje volgde. Ik kon een grijns niet onderdrukken. Die dachten zeker dat ik nu al wat van plan was. Boven was er ook een zogenaamd klein huisje met dito deurtje.

Terwijl ik bukte om naar binnen te kijken probeerde ik zo elegant mogelijk door de knieen te gaan. Maar denk dat de mannen toch wel een leuke aanblik hadden op mijn achterkant. Uiteraard was het overal nog rustig.

In het grote bubbelbad zaten wel twee stelletjes en een aantal mannen. Ik liep naar het restaurant en ging daar een hapje eten.

Het was daar druk. Terwijl het vrij groot is was er toch nog maar 1 tafeltje vrij. Maar ja, etenstijd dus spitsuur. Toen ik daar zat te eten kwam er een stelletje langs en vroeg of de overige zitplaatsen vrij waren. Vervolgens kregen we een gezellig gesprek. Ze vroegen op een gegeven moment wat ik zocht in een parenclub. Ze hoopte dat ik wel in zou zijn om met zijn 3-tjes wat te doen. Ik heb toen vriendelijk gezegt dat ik absoluut niet daarvoor in ben.

Maar juist gekomen ben voor een 1 op 1, vrouw-man avond. Vervolgens ging ik weer richting bar. Heerlijk al die blikken die mij volgde.

Mijn superstrakke jurkje had succes. Ik merkte dat ik automatisch wat verleidelijker ging lopen. Een man kwam eraan en wilde het restaurant ingaan terwijl ik er net uit ging. Hij deed het gordijn voor mij open en liet mij voorgaan met een glimlach van oor tot oor en met een gebaar van gaat uw gang. Moet wel zeggen dat ik al die aandacht wel prettig vind overkomen.

En niemand zit aan je. Dus wat ze zeggen, dat je met respect behandeld wordt, is zeker waar. Nadat ik weer aan de bar zat met een wijntje kwam er een man naast me zitten. Goed figuur, vrolijk en vriendelijk gezicht met een leuke babbel. Natuurlijk had ik liever voor mijn leeftijd een wat jongere man gehad, maar die had ik nog niet gezien. Het was een leuk gesprek over van alles en nog wat. Natuurlijk ook met de nodige dubbelzinnige vragen en antwoorden die we aan elkaar stelde. Regelmatig raakte hij mij tijdens het gesprek even aan op mijn schouder en arm.

Na een tijdje zag ik dat steeds meer stelletjes zich omgekleed hadden in hun mooiste lingerie. Dus ik zei tegen mijn gesprekspartner dat het voor mij ook tijd werd om mij om te kleden. Hij legde zijn hand op mijn schouder, keek mij aan en vroeg: Na het omkleden maar eens richting bubbelbad. Na het douchen stap je zo naakt de trap af het bad in. De mensen in het bubbelbad hebben dan een compleet uitzicht op je hele naaktheid en niets blijft dan verborgen.

Ja, of je zou achterste voren het bad in moeten gaan, hi,hi. Nou ik mag gezien worden dus loop trots en vol zelfvertrouwen het water in en ga op de rand in het bad zitten zodat alleen je hals en hoofd boven water uitsteekt.

Er zitten op dat moment 5 stelletjes en 9 mannen in het bad. Naast de stelletjes zitten een aantal mannen. Aan de handelingen, onder water, kon ik wel zien wat er zich daar afspeelde.

De vrouw werd door haar man verwend en vele mannelijke handen masseerde en streelde de vrouwen. Aan de geluidjes te horen beviel dat wel, hi hi.

Ik vond het echter een niet aantrekkelijk type. Toen ik zijn hand op mijn bovenbeen voorzichtig voelde pakte ik zijn hand en duwde die rustig van me af. De man begreep het en schoof gelijk weer een stukje van mij weg in het bad. Toen kwam mijn gesprekspartner van zojuist voorbij gelopen.

Hij zag dat ik in het bad zat. Hij lachte naar me. Hij ging douchen en kwam ook richting bubbelbad. Hij stond bij de trap om het water in te komen. Verdorie, wat ik toen zag hoefde hij zich absoluut niet voor te schamen zeg. Hij kwam het water in en zat in no-time naast me. Even later voelde ik ook van hem een verkennende strelende hand op mijn bovenbeen.

Van hem vond ik het ok. Het was een aardige best wel goed gebouwde vent. Als snel werd alles gestreeld en voelde ik zijn hand tussen mijn benen. Ik voelde tegen mijn been zijn hardheid hi, hi. Na een tijdje gingen we samen het water uit. Setje weer aan en we gingen langs de bar rechtdoor de trap op naar boven. Daar gingen we liggen in 1 van de relaxkamers. We hebben daar heerlijk sex met elkaar gehad. Ik was me er vaag bewust van dat er een aantal toeschouwers stonden te kijken.

Maar ik ging zelfs zo op in het spel dat ik later pas merkte dat er ook een tweede man naast me lag en mijn borsten en lichaam aan het strelen was. Na een tijdje was hij klaargekomen, groette me en ging douchen. Ik had best nog wel een tijdje door willen gaan. Typisch toch altijd met mannen.

Als ze klaar zijn gekomen, zijn ze zo weg.

Pijpende vrouw parenclub

Jaaa spuit die lading zaad op mijn gezicht en naakte lichaam, Milf stopt allemaal verschillende dildo's pijpende vrouw parenclub kutje en kontje, Haar eerste gangbang. In de zomer kan je van daaruit doorlopen naar de tuin, met een terrras gedeeltelijk overdekteen zonneweide, diverse ligbedden en een zwembad. Het opgelaten gevoel dat ik studente biedt zich aan boerendochter neuken het begin van de avond had, pijpende vrouw parenclub, was snel voorbij. Je zoent of streelt bv met een ander stel in het bubbelbad en zegt dan bv eerlijk tegen je partner "pff voor een eerste keer vind ik dit wel even heftig genoeg, ik denk dat we het hierbij laten en even gaan bijkomen" je zegt tegen het andere stel dat je wat gaat drinken en wenst ze nog een fijne avond en met elkaar ga je onder genot van een borrel napraten over deze spannende eerste ervaring, hoe vond je het? Risico op syfilis, herpes genitalis, chlamydia en gonorroe. Libelle kookboekpakketten 17,90 10,.

Lekker jong kutje neuken body to body massage amstelveen

NEUKENDE POESJES LESBISCH GENOT