Seksfilm kijken wie wil mijn vrouw neuken

root Blow job Terneuzen

seksfilm kijken wie wil mijn vrouw neuken

Geslacht met vrouw in vakantie 7m: Meisje slikt een grote zwarte lul en slikt zijn sperma 4m: Vrouw wordt geneukt door drie mannen 6m: Vrouw met grote tieten bereikt orgasme tijdens penetratie 2m: Amateur seks thuis met een geil vriendinnetje 15m: Amateur seks in bed met geil vriendinnetje 16m: Slet vriendin wordt geneukt door een zwarte man 2m: Een goede orale seks met de vrouw 5m: Naakte harige kut op het strand 1m: Videocompilatie met orale seks en ejaculaties op gezicht 10m: Twee meisjes die in het geheim in het strand in een strandcabine ma Doe seks met mijn vrouw 11m: Grote tieten op een Roemeens strand 2m: Geweldige kont seks met een grote lul 1m: Een goede orale seks op het strand 0m: Amateur seks in drie met lesbische vriendin en meisje 16m: Jonge blanke vriendin wordt geneukt door zwarte minnaar 14m: Orale seks en sperma in haar mond en handen in de badkamer 3m: Videocompilatie met verborgen seks en openbare seks 9m: Kont seks met mijn meisje 1m: Sex buiten in het bos 2m: Mijn vriendin wordt geneukt door een zwarte man 2m: Kont seks in drie met twee meisjes 7m: Orale seks in drie met twee geile meiden 0m: Sex in het bos met de vriendin 12m: Amateur naakt voor de camera 16m: Naakt meisje in een hotelkamer voor pizza kerel 3m: Wild sex party een blanke meid wordt geneukt door een zwarte vent 3m: Geile leraar neukt met een student en slikt zijn pik door 5m: Sex thuis met een geil meisje 18m: Een goede orale seks en sperma in de mond met vriendin 1m: Vriendin van achteren geneukt door beste vriend 3m: Geile meid doet anale penetratie met de hand 18m: Sex in the kont met volwkonten vrouw 2m: Schitterende rijpe blonde kutje neukt een jonge minnaar 13m: Naakt amateur meisje Maria uit Rusland 7m: Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Pijpen met een grote lul 01m: Daarom zouden we alle stellen willen adviseren om het regelmatig samen over zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de seksuele relatie te hebben.

Lees hierover ook het blog van mijn collega Wilfried Sluys: Marike de Valk is Gestalttherapeut en geeft individuele, relatie- en gezinstherapie in Beuningen bij Nijmegen samen met haar collega Wilfried Sluys. In haar blog http: Ze geeft daar ook lezingen over. Ze is te bereiken via het contactformulier op haar sites of via Hier kun je je abonneren op haar blog: Ik ben 49 jr.. Ik verneem dat meer van vrouwen die zeggen dat sex voor hen niet zo belangrijk meer is.

Mijn reactie is dan om met een glimlach te stellen dat sex die vrouw waarschijnlijk ook nooit echt zoveel heeft gezegd, d. Bijna allen van die vrouwen hebben dat dan tot nog toe, ook eveneens glimlachend.

Ik vermoed zo dat dat ook bij jou ook het geval zal zijn. Maar dat beantwoordt nog niet de vraag hoe het dan komt, dát die vrouwen nooit zoveel genoegen aan seks hebben beleefd… ik denk dat het belangrijk is dat vrouwen in een relatie met een partner, die wél graag wil vrijen, het antwoord op die vraag zelf uitzoeken en niet zomaar voor lief nemen dat dat nu eenmaal zo is.

De vrouw moet het zelf in zichzelf en eventueel ook met de partner ontdekken. Niettemin enige gedachten van deze manspersoon Het korte en heet- van- de -naald antwoord: Stel jonge vrouwen anno maar, o. Kortom je lichaam beleefd. Om kort te gaan: Tegen die lange traditie gaat het. Het gaat erom m. Dit is een van de sleutels naar haar sexuele zelf. Loop thuis gewoon bloot, zie je lichaam, hoor het, beleef het. Ik denk dat de frequentie van sex tussen partners van een tweetal factoren afhangt, nl.

Ben je jong dan sex je over het algemeen vaker en is je relatie nog jong dan geldt hetzelfde. Zoals vele mannen ben ik ook gaan kijken op internet hoe een ander zijn sexleven beleeft. Ik ben met mijn kanjer al 12 jaar samen en ben nog steeds verliefd op haar. Ik ben 48 en mijn kanjer is Ik vind mijn kanjer nog steeds de mooiste en ik zou ook nu zo weer verliefd op haar worden.

Maar ja de sex, we zijn een heel jong stel in hart en geest behalve op het gebied van sex. Gemiddeld hebben we dat 1 keer in de twee weken en dan niet langer dan vijf minuten. We komen alle twee klaar en dan slapen maar. Het is niet spannend het is eentonig, zij onder ik boven en nooit eens anders.

Ik zie sex als een onderdeel van een uiting van gevoel, genegenheid, liefde. Ik voel van mijn kanjer geen gevoel tijdens de sex, grof gezegd, ze vind het goed dat ik haar even mag neuken en dan voorlopig niet meer zeuren. We spelen niet met elkaar , er is geen voorspel , gewoon de hormonale behoefte en klaar er mee voorlopig.

Er is niets niets niets. Ze zegt dat ze met mij heerlijke sex heeft en er mankeerd niets aan. Ik weet het niet meer, heb al van alles geprobeerd maar sex is een noodzakelijk iets wat verder geen bijdrage heeft aan een gelukkig leven. Ik voel me hierdoor totaal als man afgewezen op dit gebied. Het knaagt aan me mannelijkheid, begrijp me goed ik realiseer dat je niet alleen je mannelijkheid met sex bewijst.

Ik hou van me kanjer, ik vind haar sexy, ze is mijn mooiste van de hele wereld. Moet ik dan sex gaan kopen en maar mijn verstand op nul zetten. Ik wil niet neuken, ik wil gevoel,genegenheid,strelen,liefde,aandacht, wat doe ik verkeerd. Ik begrijp dat er een heleboel IK IK IK in dit verhaaltje staat maar begrijp me goed ik ben niet veel eisend maar het gaat ook over mij ons gevoel en probleem. Weet eigelijk niet hoe ik af moet sluiten, maar moest me verhaal even kwijt in de hoop dat het me verlicht wand tja met wie praat je hier over.

Ik zit met het zelfde probleem echter zijn wij 20ers.. Als vrouw zijnde bijna 30 die in een relatie van ruim 3 jaar zit, kan ik jullie mannen vertellen dat er veel redenen zijn om minder te willen seksen… Zo zat ik zelf bijvoorbeeld met het volgende; mijn libido zakt beneden nul wanneer ik aan hormonale anticonceptie ben pil, ring, buisje, spiraaltje.

Daar kon ik duidelijk zelf niets aan doen. Zonder hormonale anticonceptie is mijn vriend heel bang om kindjes te maken, helemaal omdat hij weet dat ik een abortus nooit ga doen… Dat betekent dat in de 2 weken dat een vrouw vruchtbaar kan zijn ons sexleven op een vrij laag pitje staat… terwijl dan ik juist zin heb… Tja….

Verder; griepje, stress, verveling, vermoeidheid, pijn… Communicatie is het antwoord…: Zij houdt van chocola. Ik hou van seks. Ik 50 zij Haar libido erg laag. Zij vaak moe, griepje, stress,hoofdpijn, ongesteld. Goh klinkt bekend Annolady. Ik daardoor bijna opgehouden met initiatief nemen. Inmiddels beetje achter PC.

Niks live of chat. Moet er niet aan denken. Voel de behoefte niet. Ze weet dit en accepteert maar ik wil dit eigenlijk ook weer niet. Ik wil HAAR en dat weet ze ook. Heb het ook gezegd. Een toevlucht van mij begint inmiddels een excuus te worden en daar baal ik van. Het is geen chantage middel van mij naar haar toe. Ik kan niet vrijen als zij er geen plezier in heeft want ik word alleen opgewonden als zij ook opgewonden is. Ga er maar vanuit dat haar libido nou eenmaal laag is en dat heb ik maar te accepteren.

Geen hormonale conceptie overigens. Dan moet ze ook mij maar nemen zoals ik ben met een hoger libido. Nooit zo exact tegen haar gezegd maar we weten het wel allebei. Ik denk niet dat ik abnormaal ben. Maar zij is ook niet abnormaal vanuit haar situatie.

Ik snap dat wel een beetje. Je bent moeder en die gevoelens naar je kind toe zijn a-sexueel. Maar daar zit dan wel weer het houden van gevoel in. Het hebben van seks vind ze lastig omdat ze met haar gedachten ook weer bij ons kind is waardoor ze zich niet kan concentreren. Dus dan kan ze zich ook weer niet laten gaan. Waarom kan iets wat zo lekker is zo lastig zijn? Te weinig sex is voor iedereen anders.

Eens per twee weken een paar minuten is voor mij niet genoeg. Eens per twee weken een paar mooie opwindende uren is wel genoeg. Ik ben een vrouw van 35 mijn man Bij zijn exen mocht hij vaak 1 keer per 2 weken of 1 keer per maand. Toen hij mij tegen kwam kon hij zn geluk niet op- ik wil elke dag soms meer dan 1x per dag. Eerste jaar ging goed daarna kwamen de problemen. Hij houdt mij niet meer bij.

Is vaak moe van werk terwijl ik dan nog wil. Dat hij me de mooiste vind en van me houdt staat vast dat laat hij op genoeg andere manieren zien maar ik voel me vaak afgewezen. Vind het erg frustrerend en merk dat ik er met andere vrouwen weinig over kan praten. Geef toe- jullie mannen willen een hoop maar puntje bij paaltje liggen jullie vaak liever onderuitgezakt op de bank tv te kijken of zijn jullie ook wel eens moe..

Ik heb diep respect dat je dit zo schrijft en dat je ook aan geeft hoe je dit ervaart. Veel mannen klagen en kijken niet hoe een vrouw het beleefd. Als mannen graag willen vrijen dan moeten ze er ook iets voor doen. Dus extra attend voor de vrouw zijn en ook waarderen dat je vaakt vrijt want dat doe je samen. Je geeft nu ook eens het gevoel van de vrouw weer, echt super. Jammer wel dat je hierover niet met andere vrouwen over kunt praten.

Ja, ik ben een man en heb last van het omgekeerde maar begrijp jou erg goed. Hoe weet je dat, Li? Heb je daar onderzoek naar gedaan? Je stelling komt niet overeen met mijn ervaring met cliënten. Er zijn andere opties: We hebben daar zelfs termen voor: Zoals er ook altijd één is die meer wil praten dan de ander.

Of die vaker uit wil dan de ander. Daar samen uitkomen, is de opdracht in elke relatie. Hoi, ik ben 70 en mijn man is En 50 jaar getrouwd. En sex is leuk op onze leeftijd, we krijgen er geen genoeg van, 3 x per dag, lekker beffen vrijen enz.

Maar dat was niet altijd zo, dan kwam mijn man in bed en zei ik wil vrijen, nou dan hoefde het voor mij niet meer. Nu praten we over wat we willen en leuk vinden. July 6th, at 7: Zij 56 ik ook. Na een time out in ons vastgelopen huwelijk hebben we elkaar weer ontdekt en 5 x per weekend is nu geen uitzondering meer.

En elke keer is het weer super. Maar we doen het minstens 10x per week. En de frequentie is alleen maar groter geworden met de jaren. Als je het vaker gaat doen gaat je libido ook omhoog. Ik persoonlijke zit in de categorie 1 á 2 keer per maand sex. Uiteraard vind ik dat het iets vaker mag gebeuren. Maar goed als zij het niet wil dan houdt t op. Ik moet maar tevreden zijn met 1á2 keer per maand. Misschien is dat wel redelijk. Ik las ergens dat het gemiddeld rond de keer per week lag.

Dat vind ik meer dan genoeg als ik het vergelijk met mijn huidige situatie. We zijn allebei 30 en hebben een zoontje van 3. We hebben al langer dan 10 jaar relatie en vanaf het begin is het altijd zo geweest. We zijn gek op elkaar, hebben bijna nooit ruzies, we genieten allebei van ons vrijpartijtjes. Dat zit allemaal wel goed. Maar zij wil zo vaak geen sex. Ik vind t wel eerlijk als zij zegt dat ze geen zin heeft of dat ze te moe is of iets dergelijks.

Ik accepteer dat gewoon, ik hou van haar. Ik heb veel waardering en respect voor haar en zij voelt precies hetzelfde voor mij. Maar doordat ze zo vaak geen zin heeft kost het mij zo veel moeite om intieme momenten te creeren. Niet dat ik er van wegloop voor of zo, maar ik zoek t ook niet op. Ik wil haar niet lastig vallen… Als ik zin heb in sex dan moet ik mezelf echt pushen om aanstalten te maken want ik bang ben dat ze geen zin heeft.

Zij vindt het trouwens ook wel erg als ze zich te moe voelt voor sex. Ik probeer alle verleidingen te weerstaan, Maar hoe dan ook er duikt steeds een gek gevoel bij mij. Alsof ik wel goed doe en goed ben voor mijn vrouw en 1á2 x per maand is voor haar wel genoeg. Misschien valt er niks aan te doen. Maar goed ik wilde mijn gevoel toch fftjes kwijt. Ik ben een jongen en zit omringt door mensen waarmee ik niet over dit soort dingen kan praten.

Ik heb bij mijn partnerkeuze daar ook bewust rekening mee gehouden waardoor ik tegelijk wist dat ik voldoende voor de betreffende man voelde en dan wil ik als vrouw juist graag seks. Inderdaad is het een huwelijkse plicht om ervoor te zorgen dat je man niet zijn toevlucht gaat zoeken bij andere vrouwen of digitaal en daar mag je elkaar ook op wijzen, want het is diep triest als de ander als gevolg daarvan ongewild sekssites bezoekt of vreemdgaat, en de gevolgen van vreemdgaan kunnen bovendien ernstig zijn waarbij vaak de man alle schuld krijgt en de vrouw als het zielige slachtoffer wordt omringt terwijl niemand zich realiseert dat zij het zelf heeft gerealiseerd dat haar man deze misstap doet.

Ik wil je antwoord graag nuanceren: Er kunnen echter ook vele andere redenen zijn. Het is dan ook belangrijk om te onderzoeken wát de achterliggende reden is. Hallo, Ik vrouw van 41 met mannelijke partner van 35 heb 2 x per maand als ik veel geluk heb sex. De sex is prima niets om over te klagen voorspel noem maar op.

Ok wel altijd in de slaapkamer maar daar kan ik mee leven. Na een relatie van 17 jaar waarin ik elke dag sex had naar dit is het wel erg moeilijk. Heb meerdere malen gevraagd waarom of hoezo maar geen reden wat ik ervoor terug krijg.

Vind het wel moeilijk omdat ik erg aan mezelf twijffel hierdoor ben ik je oud, te dik of gewoon niet meer aantrekkelijk genoeg. Er gaat zo veel door je hoofd.

Had gedacht jongere partner meer plezier…. In elke relatie verschilt per definitie de behoefte aan seks. Daar zijn zelfs termen voor: Als het verschil in behoefte voor een van beide partners te groot is, is dat jullie gezamenlijke probleem. Als jullie daar samen niet goed over kunnen praten, adviseer ik jullie een relatietherapeut, die ook met seksuele problemen kan werken. Betrek het niet meteen op jezelf en veroordeel ook je partner niet! Kritiek en vrijen gaan moeilijk samen! Hoi, Wij doen het 1 keer per maand, dat accepteer ik, ik heb begrip en geduld.

Je klinkt erg boos. En zoals jij het beschrijft, begrijp ik dat ook. Misschien kun je je partner eens vragen hoe dat voor haar werkt? Wat ze nodig zou hebben om er wel vaker aan toe te komen? Voor vrouwen spelen meestal heel andere voorwaarden een rol dan voor mannen. Het is goed om dat van elkaar te weten. Mijn vriendin 25 en ik 27 zijn al geruime tijd samen. Ik ben nog altijd even verliefd op haar als in het begin van onze relatie.

We merken echter beide dat de frequentie van seks begint af te nemen en vooral ik maak me daar zorgen om. Na een lange dag komen we vaak niet verder dan het voorspel, omdat minstens één van ons beiden te moe is voor de daadwerkelijke daad. Ik snap natuurlijk dat na verloop van tijd het libido lager kan worden en ik heb alle begrip en respect voor mijn kanjer, maar toch zou ik het fijn vinden om weer terug te gaan naar 4 keer seks per dag in plaats van de luttele 3 keer die we het nu doen.

Hoe kan ik dit voor elkaar gezongen krijgen zonder mijn partner te kwetsen? Ik wil haar natuurlijk trouw blijven en het niet bij een ander zoeken, maar dit is voor mij echt niet genoeg. Uit de website die je toevoegde en die ik heb weggehaald, maak ik op dat je veel porno kijkt en dat je vraag misschien helemaal niet als vraag, maar als sluikreclame bedoeld is.

Uiteraard is dat hier ongepast. Als jouw vraag toch serieus bedoeld is, zou ik je aanraden drastisch minder porno te gaan kijken en je te realiseren dat porno jou een verkeerd beeld van de realiteit geeft. In porno zijn vrouwen altijd gewillig en beschikbaar en vinden ze alles leuk.

Porno geeft geen beeld van de realiteit maar beeldt in feite allerlei fantasieën uit. Als fantasie is daar niets mis mee. Maar het risico van porno kijken kan zijn dat je je heel verkeerde beelden over vrouwen en over wat jij zelf zou moeten kunnen en willen, in je hoofd haalt.

Als je merkt dat dit bij jou het geval is, zou ik je aanraden te stoppen met porno kijken. En als dat niet lukt, zou het goed zijn om naar een therapeut te gaan die gespecialiseerd is in seks- en pornoverslaving.

Ik kan zeggen dat ik gelukkig ben met ons sexleven: Nu ruim 2 jaar gelukkig getrouwd met een Afrikaanse man en een prachtig zoontje van ruim 1. Om de dag sex is heel normaal voor ons. Soms lange periode elke dag zelfs: Ik zou zeggen, ga ervoor! Blijf open naar elkaar en communiceer hierover. Het is niks om voor te schamen. Een wereld zal open gaan voor je;. Het is het zo waard! Ik ben een man van Al 17 jaar samen met mijn vrouw. In het begin van onze relatie hadden we om de dag wel sex.

Sinds de kinderen is dit max 1x per maand. Altijd is er wel een reden. Moe, niet lekker, drukke dag of menstruatie. Uiteraard heb ik altijd begrip voor de redenen. Zeker voor een paar. Maar het knaagt aan mij. Als ik erover begin dan denk ik volgens haar maar aan 1 ding, sex.

Dan houdt het gesprek erover ook altijd op. Uiteraard ga ik onbewust en ook bewust minder mijn best doen. Het komt er toch niet van. Als ik iets romantisch doe is de afsluiter ook zelden tot nooit sex. Ik hou heel veel van haar en zij van mij. Enkel op sexueel vlak vinden we elkaar niet. Soms hebben we zelfs ruzie dat ik niet vaak meer iets onderneem.

Ik begin dan niet over sex want dan ben ik de sexmaniac. En ja ik zoek mijn trekken op andere plaatsen. Dat gaat me wat ver. En zij weet dat wel. Houdt er niet van dat ik dat doe, maar wat dan? Ruim een maand niks doen daar beneden? Is voor mij te lang. Vreemdgaan gaat hem niet worden.

Daar hou ik nog teveel voor van haar. Maar het knaagt wel aan mij. Want als ik zo eens andere lees ben ik niet de enige. Maar zou het toch wel wat vaker mogen. Ik begrijp dat je het hier moeilijk mee hebt. En dat je porno gebruikt om met jezelf te vrijen. Heb je die porno daarvoor echt nodig? Dat je echt op je tekort zit en daar vervelend van wordt? Net zo goed als er ook altijd één partner is die meer wil praten dan de nadere, die meer behoefte heeft aan geestelijke intimiteit.

Het is belangrijk om daar op beide gebieden samen een weg in te vinden. Heb je verder wel eens aan je vrouw gevraagd wat zij nodig zou hebben om wel vaker met je te willen vrijen? Als zij dat weet, zouden jullie daar aan kunnen werken.

De redenen zouden heel verschillend kunnen zijn: Er kan van alles aan de hand zijn. Hier samen serieus over praten is heel belangrijk. Moet ik mij zorgen maken? Ik ben 20 en mijn vriend 24 en zijn nu bijna 4 jaar samen.

GOEDKOOP NEUKEN IN LIMBURG HARDCORE

GANG BANG FILMS SEKSDATE NEDERLAND

Ik wil beiden niet in de steek laten, nog los van de zorg die mijn vrouw nodig heeft en die ik haar graag wil geven. Maar ik merkte wel dat ik leed onder het feit dat we nooit meer seks hadden. Ik werd er chagrijnig van, depressief zelfs. Ook op mijn werk functioneerde ik niet goed meer. Misschien dat andere mannen zich op erotisch vlak geheel kunnen wegcijferen, maar ik kon dat niet. En ik besloot naar een praktische oplossing te zoeken. Ook zij was getrouwd, maar net als ik kon ook zij haar seksuele behoeftes niet meer delen met haar echtgenoot.

Wij hadden goede gesprekken, die soms erotisch getint waren. Uiteindelijk kwam het tot een afspraak, waarbij we al onze dromen en fantasieën werkelijkheid lieten worden.

Het was fantastisch, ik knapte er zó van op. We zagen elkaar vaker en dat deed me elke keer zo veel goed. Mijn huwelijk werd er weer beter door. Ik werd rustig en stabieler, een lievere man ook voor mijn vrouw. Misschien had ik het haar moeten vertellen, maar ik was bang dat ik haar erg zou kwetsen. Zij vroeg ook nergens naar, terwijl ze moet hebben gemerkt dat ik opleefde. Ik wil mijn zwijgen niet goedpraten, maar ik heb wel sterk de indruk dat mijn vrouw er ook absoluut niets van wíl weten dat ik het buiten de deur zoek.

Het contact met mijn minnares heeft vier jaar geduurd. Het ging niet puur om de seks; als ik haar zag, had ik echt een verliefd gevoel. Toch heb ik nooit overwogen met haar verder te gaan. Onze interesses en gewoonten lagen te ver uit elkaar en boven alles was en bleef mijn vrouw mijn nummer één. Tot onze grote spijt is mijn minnares vanwege het werk van haar man naar de andere kant van het land verhuisd. Toen ons contact voorbij was, viel ik in een gat. Mijn verlangen naar intimiteit was nog steeds hevig aanwezig.

Hoe kon ik opnieuw een lieve vrouw vinden die geen bedreiging voor mijn relatie zou zijn? Ik ben weer op internet gaan surfen. Daar vond ik een vrouw die massages deed en mij tot slot een hoogtepunt zou bezorgen.

Gelukkig stelde zij me snel gerust. Wat ik het liefst wilde, knuffelen en vrijen, kon leg ik de bezoekjes af onder werktijd. Omdat ik veel onderweg ben, valt dat niet op. Meestal ga ik na afloop eerst nog naar kantoor, om weer in een andere sfeer te komen. Naast deze masseuse had ik iemand anders via internet gevonden die tegen betaling met mij naar bed wilde. Deze vrouw was wat ouder, rijp en vol, het type waar ik wel op val.

Het contact bleek precies wat ik zocht. Elke keer dat ze zich voor me uitkleedde was zó opwindend. Ik heb enorm van haar genoten. Helaas is zij onlangs gestopt met dit werk. Kortgeleden las ik een interview met een vrouw die net als ik al jaren geen seks meer heeft met haar man. Voor vrouwen is het belangrijk om met hun partner te kunnen praten.

En dan niet alleen over koetjes en kalfjes, maar juist over jezelf. Het is voor hen belangrijk daarbij echt belangstelling voor elkaar te tonen. Mannen daarentegen hoeven niet zo nodig eerst te praten. Zij tonen hun aandacht en liefde liever in het vrijen. Als zowel het praten als het vrijen voldoende en naar tevredenheid gebeurt, is er meestal niets aan de hand. De problemen ontstaan als één van beide partners niet voldoende aan zijn trekken komt. En dan maakt het niet uit of dat nu praten of vrijen betreft.

We komen vaak tegen dat partners sowieso weinig tot niet met elkaar praten over hun verlangens m. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de seks is weinig onderwerp van een expliciet gesprek. Daarnaast blijken partners lang niet altijd te weten wat de ander nodig heeft om te willen vrijen. En ook weten ze vaak niet van elkaar hoe seksualiteit door hem of haar  beleefd wordt. Daarom zouden we alle stellen willen adviseren om het regelmatig samen over zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de seksuele relatie te hebben.

Lees hierover ook het blog van mijn collega Wilfried Sluys: Marike de Valk is Gestalttherapeut en geeft individuele, relatie- en gezinstherapie in Beuningen bij Nijmegen samen met haar collega Wilfried Sluys.

In haar blog http: Ze geeft daar ook lezingen over. Ze is te bereiken via het contactformulier op haar sites of via Hier kun je je abonneren op haar blog: Ik ben 49 jr.. Ik verneem dat meer van vrouwen die zeggen dat sex voor hen niet zo belangrijk meer is. Mijn reactie is dan om met een glimlach te stellen dat sex die vrouw waarschijnlijk ook nooit echt zoveel heeft gezegd, d. Bijna allen van die vrouwen hebben dat dan tot nog toe, ook eveneens glimlachend.

Ik vermoed zo dat dat ook bij jou ook het geval zal zijn. Maar dat beantwoordt nog niet de vraag hoe het dan komt, dát die vrouwen nooit zoveel genoegen aan seks hebben beleefd… ik denk dat het belangrijk is dat vrouwen in een relatie met een partner, die wél graag wil vrijen, het antwoord op die vraag zelf uitzoeken en niet zomaar voor lief nemen dat dat nu eenmaal zo is. De vrouw moet het zelf in zichzelf en eventueel ook met de partner ontdekken.

Niettemin enige gedachten van deze manspersoon Het korte en heet- van- de -naald antwoord: Stel jonge vrouwen anno maar, o. Kortom je lichaam beleefd. Om kort te gaan: Tegen die lange traditie gaat het. Het gaat erom m. Dit is een van de sleutels naar haar sexuele zelf. Loop thuis gewoon bloot, zie je lichaam, hoor het, beleef het. Ik denk dat de frequentie van sex tussen partners van een tweetal factoren afhangt, nl. Ben je jong dan sex je over het algemeen vaker en is je relatie nog jong dan geldt hetzelfde.

Zoals vele mannen ben ik ook gaan kijken op internet hoe een ander zijn sexleven beleeft. Ik ben met mijn kanjer al 12 jaar samen en ben nog steeds verliefd op haar. Ik ben 48 en mijn kanjer is Ik vind mijn kanjer nog steeds de mooiste en ik zou ook nu zo weer verliefd op haar worden.

Maar ja de sex, we zijn een heel jong stel in hart en geest behalve op het gebied van sex. Gemiddeld hebben we dat 1 keer in de twee weken en dan niet langer dan vijf minuten. We komen alle twee klaar en dan slapen maar. Het is niet spannend het is eentonig, zij onder ik boven en nooit eens anders. Ik zie sex als een onderdeel van een uiting van gevoel, genegenheid, liefde. Ik voel van mijn kanjer geen gevoel tijdens de sex, grof gezegd, ze vind het goed dat ik haar even mag neuken en dan voorlopig niet meer zeuren.

We spelen niet met elkaar , er is geen voorspel , gewoon de hormonale behoefte en klaar er mee voorlopig. Er is niets niets niets. Ze zegt dat ze met mij heerlijke sex heeft en er mankeerd niets aan.

Ik weet het niet meer, heb al van alles geprobeerd maar sex is een noodzakelijk iets wat verder geen bijdrage heeft aan een gelukkig leven. Ik voel me hierdoor totaal als man afgewezen op dit gebied. Het knaagt aan me mannelijkheid, begrijp me goed ik realiseer dat je niet alleen je mannelijkheid met sex bewijst.

Ik hou van me kanjer, ik vind haar sexy, ze is mijn mooiste van de hele wereld. Moet ik dan sex gaan kopen en maar mijn verstand op nul zetten. Ik wil niet neuken, ik wil gevoel,genegenheid,strelen,liefde,aandacht, wat doe ik verkeerd. Ik begrijp dat er een heleboel IK IK IK in dit verhaaltje staat maar begrijp me goed ik ben niet veel eisend maar het gaat ook over mij ons gevoel en probleem. Weet eigelijk niet hoe ik af moet sluiten, maar moest me verhaal even kwijt in de hoop dat het me verlicht wand tja met wie praat je hier over.

Ik zit met het zelfde probleem echter zijn wij 20ers.. Als vrouw zijnde bijna 30 die in een relatie van ruim 3 jaar zit, kan ik jullie mannen vertellen dat er veel redenen zijn om minder te willen seksen… Zo zat ik zelf bijvoorbeeld met het volgende; mijn libido zakt beneden nul wanneer ik aan hormonale anticonceptie ben pil, ring, buisje, spiraaltje.

Daar kon ik duidelijk zelf niets aan doen. Zonder hormonale anticonceptie is mijn vriend heel bang om kindjes te maken, helemaal omdat hij weet dat ik een abortus nooit ga doen… Dat betekent dat in de 2 weken dat een vrouw vruchtbaar kan zijn ons sexleven op een vrij laag pitje staat… terwijl dan ik juist zin heb… Tja….

Verder; griepje, stress, verveling, vermoeidheid, pijn… Communicatie is het antwoord…: Zij houdt van chocola. Ik hou van seks. Ik 50 zij Haar libido erg laag. Zij vaak moe, griepje, stress,hoofdpijn, ongesteld. Goh klinkt bekend Annolady. Ik daardoor bijna opgehouden met initiatief nemen. Inmiddels beetje achter PC. Niks live of chat. Moet er niet aan denken. Voel de behoefte niet. Ze weet dit en accepteert maar ik wil dit eigenlijk ook weer niet. Ik wil HAAR en dat weet ze ook.

Heb het ook gezegd. Een toevlucht van mij begint inmiddels een excuus te worden en daar baal ik van. Het is geen chantage middel van mij naar haar toe. Ik kan niet vrijen als zij er geen plezier in heeft want ik word alleen opgewonden als zij ook opgewonden is. Ga er maar vanuit dat haar libido nou eenmaal laag is en dat heb ik maar te accepteren. Geen hormonale conceptie overigens.

Dan moet ze ook mij maar nemen zoals ik ben met een hoger libido. Nooit zo exact tegen haar gezegd maar we weten het wel allebei. Ik denk niet dat ik abnormaal ben. Maar zij is ook niet abnormaal vanuit haar situatie. Ik snap dat wel een beetje. Je bent moeder en die gevoelens naar je kind toe zijn a-sexueel. Maar daar zit dan wel weer het houden van gevoel in.

Het hebben van seks vind ze lastig omdat ze met haar gedachten ook weer bij ons kind is waardoor ze zich niet kan concentreren. Dus dan kan ze zich ook weer niet laten gaan. Waarom kan iets wat zo lekker is zo lastig zijn?

Te weinig sex is voor iedereen anders. Eens per twee weken een paar minuten is voor mij niet genoeg. Eens per twee weken een paar mooie opwindende uren is wel genoeg. Ik ben een vrouw van 35 mijn man Bij zijn exen mocht hij vaak 1 keer per 2 weken of 1 keer per maand. Toen hij mij tegen kwam kon hij zn geluk niet op- ik wil elke dag soms meer dan 1x per dag.

Eerste jaar ging goed daarna kwamen de problemen. Hij houdt mij niet meer bij. Is vaak moe van werk terwijl ik dan nog wil. Dat hij me de mooiste vind en van me houdt staat vast dat laat hij op genoeg andere manieren zien maar ik voel me vaak afgewezen. Vind het erg frustrerend en merk dat ik er met andere vrouwen weinig over kan praten. Geef toe- jullie mannen willen een hoop maar puntje bij paaltje liggen jullie vaak liever onderuitgezakt op de bank tv te kijken of zijn jullie ook wel eens moe..

Ik heb diep respect dat je dit zo schrijft en dat je ook aan geeft hoe je dit ervaart. Veel mannen klagen en kijken niet hoe een vrouw het beleefd. Als mannen graag willen vrijen dan moeten ze er ook iets voor doen. Dus extra attend voor de vrouw zijn en ook waarderen dat je vaakt vrijt want dat doe je samen.

Je geeft nu ook eens het gevoel van de vrouw weer, echt super. Jammer wel dat je hierover niet met andere vrouwen over kunt praten. Ja, ik ben een man en heb last van het omgekeerde maar begrijp jou erg goed. Hoe weet je dat, Li? Heb je daar onderzoek naar gedaan? Je stelling komt niet overeen met mijn ervaring met cliënten. Er zijn andere opties: We hebben daar zelfs termen voor: Zoals er ook altijd één is die meer wil praten dan de ander.

Of die vaker uit wil dan de ander. Daar samen uitkomen, is de opdracht in elke relatie. Hoi, ik ben 70 en mijn man is En 50 jaar getrouwd. En sex is leuk op onze leeftijd, we krijgen er geen genoeg van, 3 x per dag, lekker beffen vrijen enz.

Maar dat was niet altijd zo, dan kwam mijn man in bed en zei ik wil vrijen, nou dan hoefde het voor mij niet meer. Nu praten we over wat we willen en leuk vinden. July 6th, at 7: Zij 56 ik ook. Na een time out in ons vastgelopen huwelijk hebben we elkaar weer ontdekt en 5 x per weekend is nu geen uitzondering meer.

En elke keer is het weer super. Maar we doen het minstens 10x per week. En de frequentie is alleen maar groter geworden met de jaren.

Als je het vaker gaat doen gaat je libido ook omhoog. Ik persoonlijke zit in de categorie 1 á 2 keer per maand sex. Uiteraard vind ik dat het iets vaker mag gebeuren. Maar goed als zij het niet wil dan houdt t op. Ik moet maar tevreden zijn met 1á2 keer per maand. Misschien is dat wel redelijk. Ik las ergens dat het gemiddeld rond de keer per week lag. Dat vind ik meer dan genoeg als ik het vergelijk met mijn huidige situatie.

We zijn allebei 30 en hebben een zoontje van 3. We hebben al langer dan 10 jaar relatie en vanaf het begin is het altijd zo geweest. We zijn gek op elkaar, hebben bijna nooit ruzies, we genieten allebei van ons vrijpartijtjes.

Dat zit allemaal wel goed. Maar zij wil zo vaak geen sex. Ik vind t wel eerlijk als zij zegt dat ze geen zin heeft of dat ze te moe is of iets dergelijks. Ik accepteer dat gewoon, ik hou van haar. Ik heb veel waardering en respect voor haar en zij voelt precies hetzelfde voor mij. Maar doordat ze zo vaak geen zin heeft kost het mij zo veel moeite om intieme momenten te creeren.

Niet dat ik er van wegloop voor of zo, maar ik zoek t ook niet op. Ik wil haar niet lastig vallen… Als ik zin heb in sex dan moet ik mezelf echt pushen om aanstalten te maken want ik bang ben dat ze geen zin heeft. Zij vindt het trouwens ook wel erg als ze zich te moe voelt voor sex. Ik probeer alle verleidingen te weerstaan, Maar hoe dan ook er duikt steeds een gek gevoel bij mij. Alsof ik wel goed doe en goed ben voor mijn vrouw en 1á2 x per maand is voor haar wel genoeg.

Misschien valt er niks aan te doen. Maar goed ik wilde mijn gevoel toch fftjes kwijt. Ik ben een jongen en zit omringt door mensen waarmee ik niet over dit soort dingen kan praten. Ik heb bij mijn partnerkeuze daar ook bewust rekening mee gehouden waardoor ik tegelijk wist dat ik voldoende voor de betreffende man voelde en dan wil ik als vrouw juist graag seks. Inderdaad is het een huwelijkse plicht om ervoor te zorgen dat je man niet zijn toevlucht gaat zoeken bij andere vrouwen of digitaal en daar mag je elkaar ook op wijzen, want het is diep triest als de ander als gevolg daarvan ongewild sekssites bezoekt of vreemdgaat, en de gevolgen van vreemdgaan kunnen bovendien ernstig zijn waarbij vaak de man alle schuld krijgt en de vrouw als het zielige slachtoffer wordt omringt terwijl niemand zich realiseert dat zij het zelf heeft gerealiseerd dat haar man deze misstap doet.

Ik wil je antwoord graag nuanceren: Er kunnen echter ook vele andere redenen zijn. Het is dan ook belangrijk om te onderzoeken wát de achterliggende reden is. Hallo, Ik vrouw van 41 met mannelijke partner van 35 heb 2 x per maand als ik veel geluk heb sex. De sex is prima niets om over te klagen voorspel noem maar op. Ok wel altijd in de slaapkamer maar daar kan ik mee leven. Na een relatie van 17 jaar waarin ik elke dag sex had naar dit is het wel erg moeilijk.

Heb meerdere malen gevraagd waarom of hoezo maar geen reden wat ik ervoor terug krijg. Vind het wel moeilijk omdat ik erg aan mezelf twijffel hierdoor ben ik je oud, te dik of gewoon niet meer aantrekkelijk genoeg. Er gaat zo veel door je hoofd. Had gedacht jongere partner meer plezier…. In elke relatie verschilt per definitie de behoefte aan seks.

Daar zijn zelfs termen voor: Als het verschil in behoefte voor een van beide partners te groot is, is dat jullie gezamenlijke probleem. Als jullie daar samen niet goed over kunnen praten, adviseer ik jullie een relatietherapeut, die ook met seksuele problemen kan werken.

Betrek het niet meteen op jezelf en veroordeel ook je partner niet! Kritiek en vrijen gaan moeilijk samen! Hoi, Wij doen het 1 keer per maand, dat accepteer ik, ik heb begrip en geduld. Je klinkt erg boos. En zoals jij het beschrijft, begrijp ik dat ook. Misschien kun je je partner eens vragen hoe dat voor haar werkt? Wat ze nodig zou hebben om er wel vaker aan toe te komen?

Voor vrouwen spelen meestal heel andere voorwaarden een rol dan voor mannen. Het is goed om dat van elkaar te weten. Mijn vriendin 25 en ik 27 zijn al geruime tijd samen. Ik ben nog altijd even verliefd op haar als in het begin van onze relatie. We merken echter beide dat de frequentie van seks begint af te nemen en vooral ik maak me daar zorgen om.

Na een lange dag komen we vaak niet verder dan het voorspel, omdat minstens één van ons beiden te moe is voor de daadwerkelijke daad.

Ik snap natuurlijk dat na verloop van tijd het libido lager kan worden en ik heb alle begrip en respect voor mijn kanjer, maar toch zou ik het fijn vinden om weer terug te gaan naar 4 keer seks per dag in plaats van de luttele 3 keer die we het nu doen. Hoe kan ik dit voor elkaar gezongen krijgen zonder mijn partner te kwetsen? Ik wil haar natuurlijk trouw blijven en het niet bij een ander zoeken, maar dit is voor mij echt niet genoeg. Uit de website die je toevoegde en die ik heb weggehaald, maak ik op dat je veel porno kijkt en dat je vraag misschien helemaal niet als vraag, maar als sluikreclame bedoeld is.

Uiteraard is dat hier ongepast. Als jouw vraag toch serieus bedoeld is, zou ik je aanraden drastisch minder porno te gaan kijken en je te realiseren dat porno jou een verkeerd beeld van de realiteit geeft. In porno zijn vrouwen altijd gewillig en beschikbaar en vinden ze alles leuk. Porno geeft geen beeld van de realiteit maar beeldt in feite allerlei fantasieën uit. Als fantasie is daar niets mis mee. Maar het risico van porno kijken kan zijn dat je je heel verkeerde beelden over vrouwen en over wat jij zelf zou moeten kunnen en willen, in je hoofd haalt.

Als je merkt dat dit bij jou het geval is, zou ik je aanraden te stoppen met porno kijken. En als dat niet lukt, zou het goed zijn om naar een therapeut te gaan die gespecialiseerd is in seks- en pornoverslaving. Ik kan zeggen dat ik gelukkig ben met ons sexleven: Nu ruim 2 jaar gelukkig getrouwd met een Afrikaanse man en een prachtig zoontje van ruim 1.

Om de dag sex is heel normaal voor ons. Soms lange periode elke dag zelfs: Ik zou zeggen, ga ervoor! Blijf open naar elkaar en communiceer hierover. Het is niks om voor te schamen. Een wereld zal open gaan voor je;. Het is het zo waard! Ik ben een man van Al 17 jaar samen met mijn vrouw. In het begin van onze relatie hadden we om de dag wel sex.

Sinds de kinderen is dit max 1x per maand. Altijd is er wel een reden. Moe, niet lekker, drukke dag of menstruatie. Uiteraard heb ik altijd begrip voor de redenen. Zeker voor een paar. Maar het knaagt aan mij. Als ik erover begin dan denk ik volgens haar maar aan 1 ding, sex.

Dan houdt het gesprek erover ook altijd op. Uiteraard ga ik onbewust en ook bewust minder mijn best doen. Het komt er toch niet van. Als ik iets romantisch doe is de afsluiter ook zelden tot nooit sex. Ik hou heel veel van haar en zij van mij. Enkel op sexueel vlak vinden we elkaar niet. Soms hebben we zelfs ruzie dat ik niet vaak meer iets onderneem. Ik begin dan niet over sex want dan ben ik de sexmaniac.

En ja ik zoek mijn trekken op andere plaatsen. Dat gaat me wat ver. En zij weet dat wel. Houdt er niet van dat ik dat doe, maar wat dan? Ruim een maand niks doen daar beneden?

Is voor mij te lang. Vreemdgaan gaat hem niet worden. Daar hou ik nog teveel voor van haar. Maar het knaagt wel aan mij. Want als ik zo eens andere lees ben ik niet de enige.

Maar zou het toch wel wat vaker mogen. Ik begrijp dat je het hier moeilijk mee hebt.

Het liefst wil ik dat hij me eens een maand of 2 ja echt zo lang eens met rust liet en het eens van mijn kant laat komen. Ze geeft daar ook lezingen. En ook jullie adviseer ik om samen met de huisarts te gaan praten. Leeftijd maakt echt niets uit. Zij is een stuk jonger dan ik. Misschien dat andere mannen zich op erotisch vlak geheel kunnen wegcijferen, maar ik kon dat niet. We vrijen gemiddeld zon keer per maand.

BORSTEN MELKEN SEXDATE SKYPE